CREATINE NITRATE3 FUEL
CREATINE VAN DE 3DE GENERATIE

 • Beschrijving
 • Analyse
 • Gebruiken

Als creatine van de 3de generatie is Creatine Nitrate3 Fuel bijzonder doeltreffend. Het probleem van klassiek creatine is dat het moeilijk geassimileerd wordt waardoor zijn anabolische impact beperkt is. Om dit probleem te verhelpen werd een tweede generatie creatine ontwikkeld. Daarbij werd getracht om de assimileerbaarheid van het creatine te verbeteren. Maar door haar hoge caloriewaarde had deze tweede generatie de neiging om zowel de vet- als de spiertoename te bevorderen. De derde generatie is nog doeltreffender qua assimilatie en werking en bevat bovendien geen calorieën. Het probleem van de vettoename is dus verholpen. In combinatie met Cinnulin zorgt NO ervoor dat de spieren veel meer creatine kunnen opnemen dan ze normaal kunnen. Resultaat, de anaboliserende effecten van creatine worden vooral in de stamcellen van de spieren geboost.

Creatine Nitrate3 Fuel is rijk aan glutaminepeptiden.

Medisch onderzoek heeft duidelijk uitgewezen dat er een rechtstreeks verband bestaat tussen de glutamineconcentratie in de spieren en het spieranabolisme. Wanneer de spieren door training en/of een caloriearm dieet glutamine verliezen, gaan ze cataboliseren. Wanneer de artsen in tegendeel het glutaminepeil boven de normale drempel deden uitstijgen, werd het spieranabolisme gestimuleerd.

Het grote probleem inzake verhoging van de glutamineconcentratie is de spijsvertering. Bij het gebruik van glutamine als dusdanig, wordt het volledig voor eigen gebruik opgeëist door het spijsverteringsstelsel. Het spijsverteringsstelsel gebruikt het glutamine immers als brandstof. De oplossing is om geen glutamine in zijn gewone aminozuurvorm te gebruiken, maar onder de vorm van een peptide, dwz dat het glutamine verbonden wordt met een of twee andere aminozuren. Deze zullen het glutamine be-schermen tijdens zijn transit door het spijsverteringsstelsel. Het glutamine zal pas vrij komen in de spier om er haar anabolische functie volop te vervullen.


• Analyse

1 dosis = 96 g (2 maatlepels)
Energie Kcal 300 kcal
Energie Kj 1255 KJ
Eiwitten 6 g
Koolhydraten 69 g
Vetten 0,5 g
Natrium 45 mg


% ADH/RDA *
CreaTexTM Blend 10 g
Creatine monohydrate 7,5 g
Creatine Magnesium Chelate 2,5 g
NitratePump Complex 250 mg
L-Arginine Hydrochloride & L-Arginine Alpha-ketoglutarate
Cinnulin PFTM 200 mg
L-Glutamine peptides 2 g
Taurine 2 g
Calcium 430 mg 54%
Fosfor 200 mg 25%
Magnesium 200 mg 66%
* Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.


 • RESULTATEN :
  KRACHT, SPIEREXPLOSIE, RECUPERATIE, MINDER SNEL VERMOEID, PRESTATIES, SPIERPOMPFUNCTIE


 • Verkrijgbaar :
  In potten van 1920 g

 • Smaak :
  Vruchtenpunch


 • Raadgevingen voor het gebruik :
  1 maatje Creatine Nitrate3 Fuel onmiddellijk na de training.
Aminozuren | Eiwitten | Muscle Gain Fuels | Pump Fuels | Sports Fuels | Fat Burners Fuels | Voedingssupplementen
(c) 2009 MJJ Power - Assesteenweg, 43 - 1730 Mollem - Belgium - webdesign by Compuvista

Alle afbeeldingen van producten en alle materialen weergegeven op deze website evenals haar inhoud zijn eigendom van MJJ Power (Twinlab) en worden beschermd door industriële en intellectuele eigendomsrechten. U mag deze informatie, teksten, foto’s, afbeeldingen weergeven op deze website uitsluitend gebruiken voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik en U mag deze dus niet copiëren, wijzigen, doorsturen, beschermen door intellectuele eigendomrechten of publiceren, in zijn totaliteit of gedeeltelijk, voor om het even welke reden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijke toestemming van MJJ Power (Twinlab).