SUPPLEMENTEN ONMISBAAR ?  Al wie een niet te evenaren lichaam wil of zich gewoon super in vorm wil voelen, weet dat hij daarvoor gezond moet zijn.
  En gezondheid is synoniem voor een evenwichtige voeding. Jammer genoeg heeft wat we vandaag eten niet altijd de vereiste kwaliteiten.

  De intensieve teelt van gewassen en vee, de bewaar- en opslagmethodes én de pollutie verarmen de kwaliteit van de voedingsmiddelen.
  Een treurige vaststelling. Daarbij komt nog dat de vereisten voor een evenwichtige voeding niet te rijmen vallen
  met onze moderne levenswijze (te calorierijke voeding, maaltijden overslaan, fastfood, enz.), die vaak tot overgewicht leidt.

  Sporters gebruiken bovendien veel meer energie dan mensen met een zittend leven en moeten dus een grotere energiereserve aanleggen.
  De aangewezen weg daartoe is het nemen van voedingssupplementen, naast de dagelijkse voeding.

  TWINLAB is zich al lang van die noden bewust en heeft als antwoord daarop een gamma van doeltreffende en hoogwaardige
  voedingssupplementen op punt gesteld.

  WEES VEELEISEND : GEBRUIK VOOR UW TRAINING ALLEEN HET ALLERBESTE !

Aminozuren | Eiwitten | Muscle Gain Fuels | Pump Fuels | Sports Fuels | Fat Burners Fuels | Voedingssupplementen
(c) 2009 MJJ Power - Assesteenweg, 43 - 1730 Mollem - Belgium - webdesign by Compuvista

Alle afbeeldingen van producten en alle materialen weergegeven op deze website evenals haar inhoud zijn eigendom van MJJ Power (Twinlab) en worden beschermd door industriële en intellectuele eigendomsrechten. U mag deze informatie, teksten, foto’s, afbeeldingen weergeven op deze website uitsluitend gebruiken voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik en U mag deze dus niet copiëren, wijzigen, doorsturen, beschermen door intellectuele eigendomrechten of publiceren, in zijn totaliteit of gedeeltelijk, voor om het even welke reden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijke toestemming van MJJ Power (Twinlab).